MENU
buchet de mireasa

12 sfaturi pentru florile perfecte pentru o nuntă

Majoritatea mireselor se confruntă cu problema găsirii unei firme de organizare de evenimente care să le ajute în alegerea celui mai frumos buchet de flori și care să le prezinte care flori sunt disponibile în funcție de sezon. Acestea sunt sfaturile noastre pentru a te asigura că totul va fi pe gustul tău în ziua cea mare!

Începe căutare florilor din timp

Recomandarea de a programa din timp o întâlnire cu agenția de organizare de evenimente trebuie luată în serios pentru a evita dezamăgirea unui florar care să fie deja angajat pentru un alt eveniment. Din cauza dificultăților de a crea un aranjament floral, majoritatea florărilor nu aranjează decât o nuntă pe săptămână, deci odată ce ți-ai ales data nunții și ai stabilit toate celelalte detalii, e vremea să îți aloci ceva timp pentru găsirea florilor.

buchet de mireasa {tags}Cum să alegi o florărie

Recomandările sunt cea mai bună metodă de a alege o florărie. De aceea este important să colaborezi cu o agenție de organizare de evenimente. Aceasta îți poate oferi toate detaliile de care ai nevoie și datorită parteneriatelor pe care le au, îți pot oferi reduceri preferențiale.

Programează o întâlnire

Primul interviu cu cel care se va ocupa de flori este foarte important. Veți începe să vă cunoașteți și vei avea ocazia de a a-ți prezenta pe scurt dorințele și ideile legate de aspectul florilor în cadrul nunții tale. Cu cât oferi mai multe informații, cu atât vei primi mai multe sugestii din partea florarului. Dacă nu cunoști foarte bine creațile florăriei, aruncă o privire pe portofoliul lor de la alte nunți. La următoare întâlnire îți vor fi prezentate deja propuneri, schițe și idei.

Dacă simți că voi nu sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește stilul ales, caută în altă parte pentru a evita un rezultat final sub așteptări.

Stabilirea clară a unui buget

Nu fi surprins dacă agenția de organizare de evenimente îți va cere un buget estimativ pentru aranjamentele florale de la prima întâlnire. Informația este foarte importantă pentru că astfel fiecare propunere legată de flori va fi adaptată limitelor tale financiare: designul final al florilor va fi compatibil cu stilul tău și se va conforma cerințelor tale.

Tematica nunții

Este foarte important să stabilești care este tematica nunții tale. Aceasta va fi firul stilistic  care va genera întregul look al nunții. Unele tematici pot fi culoarea preferată, anotimp, muzică, detalii minuscule. Odată aleasă o tematică aceasta trebuie prezentată agenției de organizare de evenimente și pe baza acesteia vor fi aranjate și florile.

Rochia

Atunci când te gândești la buchetul de mireasă, trebuie să iei în considerare tipul rochiei de mireasă: cele două sunt strâns legate între ele. Acestea sunt elementele care îți construiesc  look-ul. Există mai multe stiluri de buchete de flori pentru mirese, iar agenția de evenimente de poate ajuta în găsirea celei mai bune recomandări pentru  a te asigura de un rezultat final în concordanță cu preferințele tale.

CeremoniaIMG_5141-800 {tags}

Gândește-te la atmosfera pe care vrei să o creezi pentru oaspeții tăi. Modernă și cu foarte puține decorațiuni, romantică cu aer vintage sau poate un stil natural: decizia îți aparține. Nu uita însă că restaurantul poate fi deja decorat într-un anumit stil așa că este important să alegi florile și aranjamentele florarle în așa fel încât să se potrivească spațiului. Discută cu agenția de organizare de evenimente și pregătește-te să vă spui povestea voastră cât mai subtil cu putință.

 

FacebookTumblrShare

Comments are closed.