MENU
kids_group_site_138

5 elemente care ar putea transforma petrecerea celor mici într-o reusita

Atunci cand vorbim despre organizare evenimente copii, vorbim despre ceva cu totul diferit de organizarea evenimentelor pentru adulti. Cei mici au alte valori, sunt avizi pentru noi cunostinte si sunt intr-o continua miscare, motiv pentru care trebuie sa gasesti cele mai inedite solutii care sa ii faca fericiti. Uita de mancarurile extrem de fine si de servirea impecabila la masa. Copiii se multumesc cu sandwichuri si cu dulciuri. Nu se multumesc insa, atunci cand vine vorba despre solutii de distractie.

Iata, asadar, 5 variante prin care poti sa le oferi celor mici cele mai interesante variante prin care se pot distra:
– Inchiriaza o masina de Karaoke. Cui nu ii place sa cante? Fie ca o facem bine sau nu, toti iubim sa cantam, cel putin in momentul in care suntem singuri. Cu siguranta, copiii vor fi foarte incantati sa cante in fata prietenilor, cu un microfon in fata iar distractia va fi una maxima.

– Inchiriaza tobe si instrumente muzicale. Ramanem la ideea de muzica, insa mergem mai departe. Instrumentele muzicale sunt, fara doar si poate, extrem de ravnite de orice copil. Un set de tobe, o ghitara, un pian sau o vioara, pot sa faca deliciul oricarei petreceri. Da, va fi un zgomot infernal insa copiii vor fi mai mult decat incantati.

– Angajeaza un magician. Hocus, pocus si ai cea mai reusita petrecere din lume. Un magician ii poate tine pe cei mici in suspans si tu poti sa te bucuri de alte activitati in tot acest timp. Daca alegi un magician bun, nu mai ai nevoie de altceva pentru o petrecere reusita.

– Angajeaza un Clown. La fel ca si magicianul, clowunul poate sa fie o solutie mai mult decat ficienta pentru petrecerea celor mici.

– Cumpara baloane cu heliu. Ieftine si de efect. Baloanele cu heliu sunt colorate, ceea ce aduce viata pentru orice petrecere si pot sa genereze hohote de ras, daca acest heliu este inhalat.

Daca vrei sa organizezi o petrecere penntru copii si aceasta sa ramana intiparita in mintea celor mici pentru o perioada foarte lunga de timp, cele 5 variante de mai sus iti vor oferi tot ceea ce ai nevoie.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.