MENU
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Orase pe care ar trebui sa le viziteze fiecare turist in Romania

  Fiecare strain care calca pe pamant romanesc declara surprins ca aceasta tara este realmente frumoasa, avand atractii istorice impresionante, castele uimitoare, peisaje de poveste si activitati de distractie pentru toate varstele. Cu toate ca, inainte de 1990, Romania nu a fost o destinatie turistica majora, acum ea si-a deschis drumurile catre toti calatorii din toate colturile lumii.

Iata care sunt primele 6 orase pe care ar trebui sa le viziteze fiecare turist care vine in Romania:

  1. Bucuresti. In capitala Romaniei, poti vizita muzeele cele mai faimoase ale tarii, cum ar fi Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman si Muzeul de Arta. O plimbare minunata de-a lungul Centrului Vechi este intotdeauna o experienta de neuitat pentru toti strainii, care, dupa ce viziteaza cateva localuri din Bucuresti, sunt fascinati de designurile originale pe care le gasesc aici, dar si de atmosfera vibranta si de farmecul romancelor.
  2. Brasov. Acest oras are o multime de locuri si cladiri frumoase pe care le poti vizita, printre ele enumerandu-se Centrul Vechi, unde se gaseste Biserica Neagra, precum si Piata Sfatului. Exista, de asemenea, muzee aici, dar si misteriosul Castel Bran, cunoscut ca fiind Castelul lui Dracula. In apropiere de Brasov, in sezonul rece, statiunile montane sunt intotdeauna pline de iubitorii sporturilor de iarna.
  3. Sibiu. In Transilvania, turistii pot vizita, de asemenea, orasul Sibiu, un loc cu un gust de istorie si cultura, scufundat intr-o atmosfera medievala. Aici, Cetatea Sibiului si Piata Huetului sunt primele locuri pe care trebuie sa le vezi. Apoi, poti vizita mai multe biserici fortificate din timpul perioadei medievale, care stau inca in picioare ca dovada vie a vietii acelor timpuri.
  4. Sighisoara. Pentru cei pasionati de cultura, Sighisoara este un must-see, de asemenea. Aici, te poti bucura de obiectivele turistice din Cetatea Sighisoarei, un loc impresionant ce fascineaza ori de cate ori este vizitat. Muzeul de armament din Sighisoara, un muzeu care gazduieste o multime de arme medievale, este un alt loc care trebuie vizitat in acest mic oras.
  5. Cluj-Napoca. Pana in prezent, Cluj-Napoca este cel mai popular oras din Transilvania, fiind considerat capitala acestei regiuni. Ca atare, exista o multime de locuri pe care le poti vedea aici, cum ar fi Muzeul Nationl de Arta si Muzeul National de Istorie a Transilvaniei. Gradina Botanica si Parcul Central sunt alte locuri care nu trebuie neglijate in Cluj-Napoca.
  6. Constanta. Acest oras situat pe malul Marii Negre este casa mai multor muzee importante, cum ar fi Muzeul National de Istorie si Arheologie, care adaposteste artefacte datand din epocile antice grecesti si romane. De asemenea, poti gasi aici Statuia lui Ovidiu. Daca doresti mai multa natura, atunci te poti bucura de numeroase plaje fine si de parcuri luxuriante.

melkior.ro {tags}

FacebookTumblrShare

Comments are closed.