MENU
slide_zestre12

Ce transformari poate avea garderoba ta intr-un atelier de croitorie?

Afla din randurile care urmeaza cum iti poti transforma garderoba, economisind bani si fara sa renunti la hainele vechi, reinventadu-le si recreand un stil diferit din acelasi material, toate astea prin intermediul unui atelier de croitorie.

Poate ca primul instinct atunci cand te-ai plictisit de hainele din garderoba mai veche a fost sa dai o fuga in magazine si sa cauti cele mai noi tendinte urmand sa ajungi acasa cu pungile pline ochi de haine, facandu-ti dulapul neincapator pentru ca nu te induri sa arunci hainele vechi. Este in regula, toate fetele trec printr-o astfel de situatie.

Alternativa pe care ti-o propunem noi este sa te gandesti cum ar fi sa iei aceleasi haine pe care le ai deja in garderoba, iar la un pret mult mai mic decat cel pe care il gasesti in magazinele din mall-uri sa le reinventezi si sa le transformi in stilul tau preferat.

Desigur ca uneori, nu ne putem pur si simplu desparti de un anumit articol vestimentar. Poate ca ne place foarte mult materialul, sau poate ca ne leaga o amintire frumoasa de o rochie anume, insa nu ne mai vine ca alta data si deci, nu o mai putem purta, insa nici nu vrem sa o aruncam. Ce putem face in aceasta situatie? Sunam imediat un atelier de croitorie si cerem ajutorul.

Poate ca pare complicat, insa suntem mandri sa spunem ca de cele mai multe ori aceasta alternativa aduce numai zambete pe fetele femeilor care ne calca atelierul nostru de croitorie. Cum asa? Ei bine, rezultatul va fi cu siguranta, o garderoba cu totul unica si in totalitate reprezentativa tie.

In atelierul nostru de croitorie si confectionare de articole de imbracaminte gasesti oportunitati seminificative pentru garderoba ta, tinand bineinteles cont de cele mai pretentioase cereri ale doamnelor si domnisoarelor stilate, dar bineinteles si al domnilor.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat creativitatea acceptand proiecte tot mai ambitioase, incercand de fiecare data sa aducem si recomandari pe langa preferintele oferite din partea clientului, ajungand impreuna la un rezultat neasteptat si incantator.

Astfel de rezultate ne-au motivat sa iti scriem si tie despre pasiunea noastra si cum te putem ajuta sa iti reimprospatezi garderoba mai simplu ca oricand.

Vino cu cele mai indraznete idei si lasa-ne pe noi sa le punem in practica. Daca totusi te simti lipsita de inspiratie, bazeaza-te pe creativitatea si entuziasmul nostru pentru a-ti creea stilul care te reprezinta si pentru a-ti oferi alternative concrete din propria garderoba.

Iar pentru a te sustine in acest demers am realizat acest website prin care ne poti urmari oricand online si poti vedea cu ce proiecte ne-am mai distrat in atelierul nostru de croitorie.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.