MENU
umnet.com, mobile your fun!

Cursuri creative la care sa participi in anul 2016

 

Sunt deja cativa ani de cand ai fost student. Dupa ce ai terminat facultatea ai inceput sa iti cauti un job stabil si sa dai piept cu lumea rea de afara.

Candva, nu trebuia decat sa treci pe la cursuri si la examene ca sa iti convingi profesorii ca meriti cateva credite in plus. Acum, trebuie sa apari de luni pana vineri la ora 9 la locul de munca si sa fii activ timp de 8 ore.

umnet.com, mobile your fun! {tags}

umnet.com, mobile your fun!

Ca adulti, stagnam in rutina de zi cu zi.

Desi nu mai avem profesori care sa ne invete, educatia informala este peste tot in jurul nostru. Nu exista niciun credit suplimentar, dar nu avem nevoie de asa ceva. Trebuie doar sa fim receptivi, deschisi si dornici de cunoastere.

Nu renunta la educatie doar pentru ca ai terminat scoala. Hraneste-ti mintea tot timpul cat traiesti si participa la cursuri creative care sa iti mentina psihicul viu.

Iata la ce cursuri creative poti participa in anul 2016:

  1. Daca doresti sa fii un candidat bun la job atractiv, invata noi cuvinte.

Ce trebuie sa faci? Sa inveti o limba noua.

A sti sa vorbesti limba portugheza sau japoneza, de exemplu, poate fi un mare plus in competitia avansarii pe scara profesionala.

Conform Departamentului Muncii, ocupatia de translator este una dintre cele mai cautate meserii din Romania din ultimii ani.

Pentru ca toata lumea e atenta la mediile sociale si la relationare in zilele noastre, utilizeaza-ti abilitatile lingvistice remarcabile pentru a obtine o promovare sau o legatura cu un anumit proiect la locul de munca.

  1. Daca scrii scrisori frumoase si vrei sa faci un ban in plus, ia un pix in mana si apuca-te de treaba!

Nu multi oameni pot sa scrie litere elegante, deoarece suntem tot mai obisnuiti sa folosim tastatura in locul pixului si a foii de hartie.

A invata cum sa stilizezi scrisul este un bonus de a face bani in plus.

In ciuda a ce cred cei mai multi oameni, nu toate invitatiile la evenimente sunt realizate online. Caligrafia poate fi profitabila la locul de munca, deoarece te poate ajuta sa faci invitatii de nunta si de botez unice si atractive.

  1. Daca doresti sa privesti viata prin alte culori, apuca o pensula!

Chiar daca nu te pricepi la pictarea unui peisaj montan sau a unui chip omenesc, greselile pot deveni o parte importanta din imaginea de ansamblu a unei opere de arta.

Aceasta este o lectie pe care o putem aplica in orice domeniu in viata, indiferent ca faci greseli la locul de munca sau nu esti admis la scoala dorita.

Inscrie-te la un curs de pictura si pune-ti imaginatia pe hartie, exprimandu-ti grijile, trairile si visurile.

4. Daca doresti o cariera in domeniul marketingului online!

 

Vrei o cariera in domeniul marketingului online? Vrei sa inveti asta de la o firma de SEO cu rezultate?  Inscrie-te la unul dintre internship-urile Seo Factory   si poti invata de la oameni bine pregatiti, cu o vasta experienta in domeniu.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.