MENU

De ce ai nevoie de un mediator divorț?

Atunci cand iti intemeiezi o familie nu te gandesti in niciun moment ca aceasta s-ar putea destrama. Din pacate, exista cazuri in care doua persoane nu se mai inteleg si cel mai bine este sa isi separe drumurile.

O despartire este intotdeauna grea si devine cu atat mai grea in momentul in care la mijloc sunt si copii sau bunuri de valoare. Nu de putine ori, certurile intre parteneri s-au transformat in adevarate razboaie si au generat scandaluri uriase.

Daca esti in situatia de a divorta si nu vrei sa treci prin cea mai urata perioada a vietii, cea mai buna situatie este sa apelezi la un mediator divort.

 

De ce un mediator divort?

 

Exista multe motive pentru care este bine sa optezi pentru o astfel de solutie. In primul rand, un mediator divort iti poate oferi consultanta in ceea ce priveste ceea ce urmeaza sa se intample. Nu doar ca te poate indruma pe tine si pe fostul partener spre o solutie care sa fie ok pentru amandoi, ci te poate ajuta si in ceea ce priveste partea legala.

UN divort presupune o multime de acte si chiar si in cazul in care decizi de comun acord cu fostul partener ce se va intampla cu bunurile, stresul si birocratia pot fi uriase. In aceste cazuri, un mediator divort poate sa aduca urmatoarele beneficii:

– Economie de nervi. Vei putea privi intreaga situatie mult mai confortabil si te vei putea detasa putin de intreaga parte motionala;

– Economie de timp. Toate actele si toata partea birocratica, atat de neplacuta, pot fi rezolvate cu usurinta si cu rapiditate. Nu va mai trebui sa cauti solutii de unul singur pe internet si vei avea toate raspunsurile la indemana.

– Economie de bani. Un divort poate sa coste si poate sa coste mult. Un mediator divort te ajuta sa economisesti foarte multi bani si sa descoperi cea mai buna solutie pentru viitorul tau.

Evident, cel mai bine este sa nu divortezi si sa ai o viata lunga si frumoasa alaturi de cel cu care ai decis sa iti traesti viata. Daca acest lucru nu se intampla insa, un mediator divort este o solutie buna.

 

FacebookTumblrShare

Comments are closed.