MENU
20170112_220218

DIN DRAGOSTE PENTRU SPORT POVESTEA CLUBULUI LIBERTY GYM

De curand s-a deschis clubul Liberty Gym si cum suntem foarte curiosi sa aflam despre tot ce este nou si sa stabilim daca se merita sau nu sa mergi acolo le-am facut o vizita.

Inca de la inceput am fost foarte placut suprinsi, ne-a intampinat chiar fondatoarea cu un mare zambet pe fata si cu o energie pozitiva contagioasa. Pe scurt am aflat ca se numeste Coralia Iuliana Mihaescu are 40 de ani, este  licentiata in Educatie Fizica si Sport si arata de milioane.

Citind in continuare puteti afla despre serviciile, atmosfera si personalul de acolo. La sfarsit vom da si o nota!

Cand am intrebat-o cum a inceput totul Coralia ne-a raspuns:

Sunt o persoana cu o pasiune nemarginita pentru gimnastica si chiar la inceputul acestui an mi-am indeplinit un vis!

      Luna aceasta am facut pasul cel mare!

     Am inaugurat Clubul Sportiv si de Intretinere Corporala Liberty Gym destinat atat adultilor cat si copiilor!

     Nici nu va imaginati cat de fericita sunt ca am avut forta sa fac acest lucru!

     Va asteptam cu mare drag sa formam o familie mare si unita!”

     La Liberty Gym am gasit o echipa de antrenori cu pregatire de specialitate in domeniul sportiv care te asista pe tot parcursul antrenamentelor de grup sau de pregatire personala. Scopul lor este ca rezultatele dorite sa se obtina in cel mai scurt timp iar calitatea vietii sa se imbunatateasca pentru fiecare persoana care ajunge sa fie membru al Clubului Liberty Gym.

     „Ne dorim ca fiecare persoana, indiferent de varsta, ce trece pragul Clubului Liberty Gym sa simta ca are un corp mai puternic si plin de vitalitate.” ne-a spus Coralia.

Clubul indeplineste toate conditiile necesare desfasurarii activitatilor sportive si de tratamente corporale fiind un mediu placut, curat si relaxant.

Sala de aerobic are o dimensiune de 100m2 open- space, si beneficiaza de lumina si aerisire naturala. Este complet utilata cu oglinzi, parchet, statie audio, vestiare si grupuri sanitare.

Exista multiple dotari pentru desfasurarea orelor de gimnastica aerobica in cele mai eficiente conditii: stepere, trambuline Rebound, bare cu greutati Body Pump, inele si benzi elastice pentru Pilates, bare de balet, saltele, corzi, greutati pentru maini si picioare, gantere, etc.

Tot atat de bine dotat este si studioul de antrenamente personale unde se fac programe de antrenament intense si diversificate in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

„Din dragoste pentru copii”, ne spune Coralia, s-au infiintat cursurile de Dezvoltare Fizica Armonioasa in cadrul carora micutii participanti isi fac noi prieteni si se distreaza impreuna, fac sport, isi educa vointa si se disciplineaza. Copii isi dezvolta latura artistica si muzicala in cadrul acestor antrenamente.

Tratamentele corporale se desfasoara intr-un cabinet dotat cu toate aparatele pentru remodelare corporala, pierdere in greutate, hidratare a pielii si tonifiere musculara. Puteti beneficia de tratamente de slabit prin impachetari cu Complex de alge marine sau Parafango, tratamente de tonifiere musculara cu electrostimulare, peelinguri corporale, masaje de relaxare si anticelulitice. Produsele folosite in tratamente sunt de cea mai buna calitate au mirosuri ce iti imbie simturile si te relaxeaza.

Sauna uscata cu sare de Hymalaya te asteapta la o sesiune de eliminare a retentiei de apa si de detoxifiere! Vei simti o stare de bine pentru intreaga zi!

Personalul de la receptia Clubului este cu zambetul pe buze si te indruma spre activitatile dorite.

Din partea noastra clubul are nota 10, alte informatii si mai multe poze poti gasi pe site-ul clubului www.libertygym.ro sau pe pagina de facebook Liberty Gym.

Acum tot ce a mai ramas de facut este sa vii sa te convingi.

 

Articol scris de Claudia Grigore

FacebookTumblrShare

Comments are closed.