MENU
students-having-a-good-time-in-class_1098-1023

Inscrie-ti copilul la cursuri de limbi straine toamna aceasta!

Toamna inseamna pentru toti parintii inceputul scolii si pregatirea celor mici pentru programul de scolar. Acesta este momentul in care sunt hotarate activitatile care vor completa educatia copilului: sport, meditatii sau cursuri de limbi straine.

Orice parinte isi doreste ca micutul sau sa profite de cea mai buna educatie si de cele mai bune sanse la un viitor stralucit, iar pentru foarte multi adulti asta inseamna cunoasterea a cel putin unei limbi straine. De aceea, cursurile de limbi straine pentru cei mici sunt la mare cautare in aceasta perioada.

Echo Kids este una dintre centrele lingvistice cele mai bine cotate pe piata din Bucuresti si tocmai demareaza perioada de inscriere pentru cursurile de limba engleza si cursurile de limba germana ce vor incepe pe 26 septembrie.

Daca inca nu esti hotarat care limba straina este potrivita copilului tau, atunci cursurile oferite de Echo Kids toamna aceasta cu siguranta vor reprezenta o optiune excelenta pentru voi!

Cursurile de limba engleza

Deja cunoasterea limbii engleze reprezinta o necesitate pentru oricine vrea sa plece la studii in strainatate sau care doreste sa aiba acces la locuri de munca internationale.

Cursurile de limba engleza oferite de Echo Kids ofera moduri creative si amuzante prin care cei mici pot deprinde aceasta limba straina: cantecele, poezii si jocuri interactive. Vocabularul deprins in cadrul acestor activitati este desavarsit prin citirea cartilor in limba engleza. Participantii la cursurile de limba engleza pot opta la finalul modulelor pentru sustinerea testelor Cambridge pentru obtinerea unui certificat oficial care atesta abilitatile cursantului.

Cursurile de limba engleza ofera introducerea perfecta intr-o limba cu o structura diferita fata de limba romana dar care ofera un avantaj enorm in viitor. Desi engleza necesita o pronuntie speciala, cursurile de limba engleza destinate copiilor le ofera oportunitatea de a se obisnui de mici cu particularitatile limbii. Metoda de predare a limbii engleze de la Echo Kids implica insusirea treptata a acesteia intr-un mod subtil: copiii nu sunt interesati de vocabular sau gramatica – ei vor sa se distreze si sa descopere lucruri noi, iar Echo Kids ofera o metoda de predare care profita de curiozitatea lor naturala.

Astfel copiii care participa la cursurile de limba engleza oferite de Echo Kids vor face mai mult decat sa invete o limba straina: vor descoperi o noua cultura si vor interactiona liber cu aceasta sub atenta supraveghere a profesorilor specializati Echo Kids.

Cursurile de limba germana

Daca limba engleza este omniprezenta in educatia unui copil, atunci limba germana ii poate deschide si mai multe orizonturi.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.