MENU
tinyhuman.ro

Povestea atelierului TinyHuman

Tiny Human a văzut lumina zilei în 2011 și a făcut primii pași într-un magazin boutique cu hăinuțe pentru copii.

Descoperind că oferta de accesorii externă și internă pentru cei mici nu ne bucura sufletul, am ales să transformăm Tiny Human în propriul nostru atelier de creație și să facem ceva cu adevărat unic pentru copii. Anii au trecut, iar noi am crescut mari și am reușit să creăm ținute unice pentru primul eveniment important din viața copilului tău – botezul.

tinyhuman.ro {tags}

Fiecare ținută de botez Tiny Human vine cu o poveste în spate, cu o căutarea atentă pentru cele mai fine și prietenoase materiale destinate pielii sensibile a bebelușului tău: dantelă pentru eleganță, tulle pentru senzația de volum și bumbac delicat și prietenos pentru confort maxim.

Pentru a găsi inspirația, ne concentrăm pe senzația tactilă a materialelor noastre, pe personalitatea unică a copilului și pe cele mai importante trend-uri din moda contemporană și nu numai. Fiecare ținută de botez Tiny Human este rezultatul a mai multor ore dedicate de cercetare și cumpănire pentru un produs final care îți depăsește orice așteptare.

Începem prin selectarea materialelor (cel mai important element) și combinarea lor în ținute de botez, care sunt confortabil de purtat și care arată ca desprinse din cele mai frumoase cărți de basme. Design-ul este creionat cu atenție pentru detalii impecabile, iar accesoriile diafane întregesc tabloul final.

Trusoul pentru botez poate fi o alegere dificila daca esti o persoana care tine la calitate, dar noi la Tiny Human reusim sa cream trusouri delicate cu dantela aplicata pe cele mai bune materiale existente la momentul actual pe piata.

Pe viitor, Tiny Human va continua să crească și vom lansa o linie specială de hăinuțe casual pentru copiii cu vârste înte 1-8 ani – fiecare piesă lucrată cu aceeași dragoste și atenție!

tinyhuman-3 {tags} tinyhuman-4 {tags}

FacebookTumblrShare

Comments are closed.