MENU
meeting_15

Publicitate pe intelesul tuturor. ATL e cel care vorbeste. BTL e cel care face.

Cand vrei sa faci o diferenta in piata in care activezi sau pentru publicul tau tinta este esential sa stii ce instrumente si variante ai la dispozitie. Pentru un brand este esential ceea ce face, nu doar ceea ce comunica, astfel ca, sustinem din nou beneficiile unei agentii de publicitate BTL. De ce? Hai sa aflam de mai jos cum putem sa dezvoltam un brand prin a face lucruri, nu doar a le spune.

Plaja de strategii aplicate pe dezvoltarea de brand este din ce in ce mai larga si ofera variante nenumarate. Insa nu toate sunt cele mai bune asa ca este esential sa apelezi la un specialist in comunicare pentru a lua o decizie de promovare a brandului. O agentie de publicitate trebuie sa iti raspunda nu doar intrebarilor, dar si nevoilor brandului tau si bineinteles sa vina cu solutii relevante dezvoltarii acestuia.

Un subiect lung discutat si des abordat, este competitia intre campaniile ATL si BTL. Noi spunem ca ATL-ul este acel concept care vorbeste despre brandul tau, iar BTL-ul este cel care face ceva despre si pentru brandul tau. O simpla comparatie ca aceasta si credem noi ca simplifica lucrurile. Dar cum se intampla toate acestea? De ce ATL-ul poate sa vorbeasca catre cat mai multi, iar BTL-ul sa faca si sa nu taca? Afla mai jos ce alegem noi la Trima Events sa facem, nu doar sa spunem.

Strategiile noastre de promovare a brandurilor merg in directia organizariilor de evenimente. Noi gandim pentru tine si implementam actiuni ale brandului tau vorbind in acelasi timp despre valorile lui, misiunea acestuia si solutia pe care o aduce nevoii existente in piata. Identificam impreuna punctele forte si le targetam conform publicului tinta la potential maxim. La Trima Events nu lasam nimic sa scape si facem din idee eveniment. Noi actionam pentru brandul tau si discutam fata in fata cu publicul tau tinta, pentru ca ce este mai de efect si mai relevant decat apropierea fata de publicul tau? Sa ajungeti sa va cunoasteti, sa faceti schimb de idei si experiente si sa va bucurati impreuna de beneficiile serviciului sau produsului tau. Astfel, poti primi instant un feedback relevant si potrivnic privitor la serviciul/produsul brandului tau, reusind in baza lui sa inovezi nelimitat.

Ne plac evenimentele pentru ca prin ele putem crea o relatie, un dialog. Setam un cadru potrivit si lasam lucrurile sa vorbeasca de la sine, pentru ca planificarea evenimentelor este in maini bune si bine organizate.

In portofoliul nostru am creat evenimente de tot felul, de la organizare evenimente pentru copii, pana la organizare evenimente si conferinte medicale , am asigurat chiar si cateringul pentru evenimente, pentru ca ne place sa fim atenti la detalii si sa nu lipseasca nimic, sa condimentam fiecare eveniment cu cele mai placute arome.

Suntem nerabdatori te cunoastem si sa discutam mai multe despre ce insemna pentru noi evenimentele BTL. Asa ca daca n-ai apucat unul dintre evenimentele organizate de noi, te vom invita cat de curand la unul sau vom putea chiar sa cream ceva pentru tine.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.