MENU
bhala_naina_3_75_lei

Semnificatia culorilor pentru bratarile Shamballa

Ochii nostrii sunt organele cu care in mod evident le asociem cu sensibilitatea la lumina, pe care tindem sa o interpretam ca percepand culori diferite. Exista cercetari care sugereaza ca si alte parti ale corpului sunt sensibile la diferite lungimi de unda ale luminii (intelegand prin asta culori diferite), aceste zone fiind numite „chakre”. Cuvantul „chakra” provine dintr-un cuvant sanscrit ce inseamna „roata”, deoarece acestea sunt considerate a fi „roti ale energiei bune”. Se crede ca exista 7 chakre diferite asociate unei culori si senzatii specifice. Astfel, iata mai jos cateva semnificatii ale culorilor pentru bratarile Shamballa.{tags}

Bratara Shambala neagra

Negrul este absenta luminii si este asociata cu puterea, autoritatea, taria, eleganta, formalitatea si misteriosul. Este, de asemenea, considerata ca fiind o non-culoare eleganta si prestigioasa si este in prezent cea mai cumparata bratara shamballa pe care femeile, dar si barbatii o prefera. Bratarile shamballa negre sunt un cadou fantastic pentru un barbat. Bijuteriile pentru barbati sunt greu de gasit pe gustul fiecaruia, insa cu astfel de bratari nu poti da gres niciodata. Bratara shamballa cu un design simplu este intotdeauna o alegere buna, insa formele de craniu fac din aceasta o bratara interesanta pentru barbati. In magazinul nostru gasiti modele de bratari shamballa originale si ieftine, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

{tags}Bratara Shamballa rosie

Rosul este asociat cu chakra radacina, care se gaseste la baza coloanei vertebrale, Aceasta bratara rosie este legata, asa cum v-ati astepta, de emotia de pasiune si sexualitate, de sentimentul de securitate, stabilitate si sprijin. Daca iti lipseste entuziasmul sau interesul intr-un aspect al vietii tale, sau poate un sentiment de neliniste sau teama nejustificata, acest lucru insemna ca trebuie sa imbratisezi mai mult rosu in viata ta. Cel mai bun lucru este sa porti o bratara Shamballa rosie. Bratari de aceasta culoare gasesti si in magazinul nostru pentru mai multa pasiune si stabilitate in viata ta.

 

 

Bratara Shamballa albastra{tags}

Asociata cu chakra gatului, albastrul este aducator de expansiune si vindecare. Fie ca vorbim despre expansiunea prin comunicare sau de intelepciune si de exprimare creativa. Albastrul este asociat cu increderea, planificarea si organizarea. Asadar, daca simtiti nevoia unei vindecari interioare sau de cultivarea comunicarii creative, bratara Shamballa albastra este pentru tine. Alegeti modelul preferat din gama noastra de bratari Shamballa handmade pentru barbati si femei.

 

{tags}Bratara Shamballa verde

Verdele este corelat cu centrul pieptului si dupa cum stim din asocierea cu natura, da nastere la echilibru si armonie, reinnoire, crestere, iertare si acceptare in dragoste si relatii. Traditionalul verde reprezentant al chakrei este bijuteria din malachit, asociata cu abundenta, iubirea si securitatea. Cele mai multe bratari de aceste gen le gasiti in magazinul nostru din care poti alege ceea ce ti se potriveste.

 

 

FacebookTumblrShare

Comments are closed.