MENU
bratari_bhalla-20res

Semnificatia religioasa a bratarilor Shamballa

  Budismul este una dintre cele mai mari religii din lume. Aceasta ajuta in explicarea scopurilor in viata si arata o cale spre fericire. Una dintre multele credinte in Budism este Shamballa, aceasta semnificand energia iubirii neconditionate. Shamballa aduce putere personala, armonie si libertate absoluta. Aceasta inseamna trairea vietii cu demnitate si creativitate.

oferteturism.ro {tags}Shamballa se refera, de asemenea, la un loc spiritual, un loc al perfectiunii, unde totul se afla in iubire si intelegere. Acolo exista energie, echilibru total, armonie si iubire. Este, de asemenea, locul si momentul in care toate razele Creatiei exista, inclusiv energiile superioare ale Maestrilor Ascendenti. Shamballa a devenit cunoscuta ca un Taram Budist Pur condus de Regii Shamballa, cunoscuti totodata sub numele de Regii Kalki. Locatia fizica a Shamballei se crede a fi ascunsa undeva in varfurile inzapezite din Himalaya.

Shamballa cuprinde toate traditiile, neexcluzand nimic. Nu are nimic de-a face cu teismul si poate imbratisa alte religii, inclusiv crestinism si iudaism. Accentul de Shamballa este, de asemenea, pus asupra imputernicirii. Despre modul in care noi conducem lumea si modul in care ii putem ajuta pe altii prin utilizarea puterii elementului uman si al domeniului natural. Cu Shamballa, iti doresti sa creezi si sa mentii o lume buna in care sa ai un trai sanatos, curajos si linistit.

Shamballa se imparte in 4 nivele. Primul nivel se concentreaza pe vindecarea pe sine si a altora. Al doilea nivel permite unei persoane sa transmita mesaje de vindecare mentala oamenilor si locurilor indepartate. Al treilea nivel adauga mai multe simboluri si permite unei persoane sa fie mai puternica. Al patrulea nivel permite cuiva sa ii ajuta pe ceilalti prin toate cele 3 nivele mentionate mai sus.

Bratarile Shamballa sunt inspirate din meditatie si traditiile budiste. Desenele sau modelele pentru toate tipurile de bratari barbati Shamballa si bratari de dama Shamballa incorporeaza budismul antic si simbolurile tibetane. Acestea includ trasnetul care simbolizeaza iluminarea, si dragonul care simbolizeaza ruperea legaturilor materiale si lumesti.

Modelele de bratari Shamballa, precum si pietrele si metalele care intra in componenta acestora, au proprietati de vindecare. Culoarea diferitelor pietre folosite in aceste bratari au o semnificatie puternica, de asemenea; lumina albastra semnifica linistea, aurul profund semnifica frumusetea, argintul alb inseamna gandirea adanca, pietrele multicolorate se refera la concentrare, rosul inseamna curaj, iar rozul semnifica dragostea eterna.

Datorita designului simplu si elegant, bratarile Shamballa au devenit niste accesorii fashion foarte populare, in special in randul celebritatilor. In timp ce acestea sunt in trend, este important sa ne amintim ca exista un sens mai profund in spatele bratarilor Shamballa. Acestea sunt conectate la un sens mai profund al spiritualitatii si poate ajuta o persoana sa isi imbunatateasca viata.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.