MENU
aer_conditionat_pentru_plafon_fujitsu_abyg30lrte-aoyg30letl_inverter_30000_btu

Sfaturi practice pentru posesorii sau viitorii posesori de aparate de aer condiționat

 

 

Detinerea unui aparat de aer conditionat este extrem de importanta pe timpul verii, deoarece poate sa ofere confort termic si de multe ori, sanatate. Este bine sa se tina cont de o serie de sfaturi, daca se doreste o eficienta maxima a aparatului.

 

Inainte de achizitie

 

Inainte de achizitie trebuie sa tii cont de fiecare detaliu care poate sa decida eficienta aparatului de aer conditionat. Masoara cu mare atentie camera in care il vei folosi si modul in care aceasta aeste mobilata, deoarece sunt detalii care decid care este puterea pe care o avea aparatul achizitionat. De asemenea, marimea aparatului iti poate spune daca urmeaza sa cumperi un aparat de aer conditionat normal, de perete, sau un aparat de aer conditionat de plafon.

Puterea poate sa decida eficienta aparatului, motiv pentru care trebuie sa ii acorzi o atentie sporita. Ceea ce este bine de stiut este ca un metru cub de aer poate fi racit de o putere de aproximativ 500 BTU. Aceasta valoare poate sa difere insa, in functie de tipul de mobilier din camera.

 

Dupa achizitie

 

Dupa achizitia aparatuluui de aer conditionat este bine sa alegi o echipa de profesionisti care sa il monteze. Chiar daca exista instructiuni de montaj si aparatele sunt construite din ce in ce mai simplu, o echipa de profesionisti va sti unde trebuie montat si va putea sa transforme aparatul intr-unul extrem de eficient.

Alege cu atentie locul in care montezi acest dispozitiv, deoarece poate sa fie elementul care decide gradul de eficienta si incearca sa il cureti ori de cate ori ai ocazia. De cele mai multe ori, problemele medicale apar din cauza microorganismelor care se strang in aparat, nu din cauza curentului propriuzis.

Atunci cand folosesti aparatul, incearca sa faci in asa fel incat sa nu generezi un soc termic foarte mare la intrarea in incapere. O temperatura de 29-30 de grade poate sa fie mai mult decat perfecta pe perioada verii si cel mai important, mai mult decat sigura.

Orice aparat de aer conditionat are o serie de instructiuni de folosire, asadar, daca vrei eficienta maxima, citeste-le cu mare atentie.

FacebookTumblrShare

Comments are closed.