MENU
13177111_1367273703287722_5197118731418894049_n

Trima Events a fost partenerul evenimentului Spotlight Festival, organizat de ArCUB (Centrul Cultural al Municipiului București)  in luna mai 2016, in Capitala.

 

Festivalul Spotlight se afla la a doua editie in Romania si a avut alaturi doi parteneri internationali deja cunoscuti: Signal Festival (Praga) si Festivalul Luminilor Berlin – unul dintre cele mai cunoscute si mai de amploare evenimente de acest gen din lume.

IIMG-20160509-WA0001 {tags}n sarcina echipei Trima Events au intrat realizarea mesh-urilor promotionale, precum si conceperea si imprimarea hartilor pentru participanti.

Mesh-urile au fost realizate din plasa de vinil, alcatuita din fibre sintetice rezistente la temperaturi mici si la vant si ploaie, cu sistem de sustinere clasic: un tiv pe laturile bannerului, pentru a crea o rezistenta mare la prindere, si capse la distante de 50cm una fata de alta, pentru a facilita prinderea pe orice suport. Din punctul de vedere al personalizarii, la imprimare am folosit policromie, cu cerneala pe baza de solvent si ecosolvent, ce nu este afectata de actiunea apei asupra ei, la rezolutii medii si mari. Datorita faptului ca aceste mesh-uri au fost gandite pentru a fi vizualizate de la distante mari, imprimarea la calitate foto nu este necesara.

Hartile pentru invitati au fost concepute sub forma unei brosuri tri-fold, in care s-a regasit traseul propus de organizatori si principalele atractii ale festivalului. Harta a fost imprimata pe hartie de foarte buna calitate, cu ajutorul printului digital.

Intre participantii de la aceasta editie a Spotlight Festival se numara  britanicii de la Lords of Lights și Zoli Toth Project, cei care au si dat deschiderea impresionantelor jocuri de lumini de pe Calea Victoriei. Dupa evenimentul de deschidere, traseul de la biublioteca Central Universitara si pana la Piata Natiunilor Unite a fost impanzita de 15 instalatii de arta, pe care vizitatorii le-au putut admira tot weekendul.

 

 

FacebookTumblrShare

Comments are closed.